Vanjski tepisi - gumeni otirači


 • 16K
 • Podovi - Tepisi - Otirači

Tepisi - Otirači

Vanjski pvc i gumeni tepisi - otirači

Upotreba kvalitetnog otirača za ulaze u vaš stan, kuću ili poslovne prostore spriječit će unos prljavštine na vašu podnu oblogu. Otirači su izrazito bitni jer se otprilike 80% nečistoće koju treba očistiti s poda unosi se izvana. Postavljenjem dobrog i pravilno dimenzioniranog otirača na ulazu možete spriječiti unošenje 90% nečistoće.
Vrste otirača za ulazna vrata
Gdje god je moguće prostor ulaznih vrata bi trebao biti zaštićen sa tri vrste otirača:
Vanjski otirač - obično gumeni (Master) ili Aluminijski otirač sa gumenom ispunom ( Excellence G-750) namijenjen za uklanjanje grubih nečistoća, oštrih predmeta i blata
Otirač u pretprostoru - (Pulisoft, Teras ili EXcellence T-500) za skidanje ostatka nečistoća sa obuće
Unutarnji otirač - (Preferance ) upija višak vode sa obuće te sprječava njeno unošenje u prostor.
U ponudi imamo kvalitetne tekstilne, aluminijske i PVC otirače za noge. Osim za domove pogodni su za trgovine, trgovačke centre, škole, vrtiće, proizvodne pogone i druge poslovne prostore. Otirače izrađujemo po mjeri i potrebama kupca. Ako Vas interesiraju cijene ili trebate neke druge dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona ili elektronske pošte ili nas posjetite u poslovnicama Zagreb i Split.Vrste otirača


1) PVC otirači

Otirači otporni na habanje.

Vrhunski pvc otirači otporni na habanje i vremenske uvijete.
- PULISOFT
- TERAS Zigzag A
- TERAS Zigzag B

Pvc otirači Boja na slici ne odgovara u potpunosti originalnom uzorku. Slike su simbolične.

2) Tehnički otirači

Kvalitetni otirači.

Vrhunski pvc otirači otporni na habanje i vremenske uvijete.
Tekstilni otirač za unutarnju primjenu koji se koristi za visoko frekventne prostore. (HEAVY TRAFFIC) Širina role: 120 x 1830 / 180 x 1830
Dimenzije gotovih otirača:
60 x 90 cm
90 x 150 cm
120 x 180 cm
120 x 240 cm
Debljina: 9,0 mm

Tehnički otirači Boja na slici ne odgovara u potpunosti originalnom uzorku. Slike su simbolične.

3) Master gumeni otirači

Gumeni otirači.

Vrlo izdržljivi gumeni otirači otporni na habanje i vremenske uvijete.
Master gumeni otirači su izrazito izdržljivi i otporni na štetne utjecaje visokih i niskih temperatura. Dizajnirani su sa zadaćom da uspješno zadrže vodu i prljavštinu. Lako se čiste i održavaju, a izrađeni su od materijala koji apsolutno sprječava klizanje. Korištenje ovakve tvrde i stabilne podloge ne šteti zdravlju i ima pozitivan utjecaj na stopala, koljena i leđa jer gumeni otirači dobro apsorbiraju udarce i ugodni su na dodir.

Široka primjena:
Master gumeni otirači su izuzetno otporani na habanje, te se koriste u brojnim unutarnjim i vanjskim prostorima. Osim kao otirači za ulazna vrata trgovačkih centara ili privatnih domova, mogu se koristiti u vanjskoj upotrebni u zonama s više vlage kao što su vrtovi ili područje uz bazene. Upotreba u unutarnjim prostorima je gotovo neograničena. Tako se ovi otirači mogu upotrebljavati kao podna obloga u kuhinjama, za šank prostor u kafića, garažama, radionicama i drugim industrijskim i poljoprivrednim objektima.

Dimenzije:
40 x 60 cm
50 x 100 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm

Debljina: 23 mm

Master gumeni otirači Boja na slici ne odgovara u potpunosti originalnom uzorku. Slike su simbolične.

4) Aluminijski otirači

Alu otirači.

Vrlo izdržljivi gumeni otirači otporni na habanje i vremenske uvijete.
Kombinacija aluminijske osnove sa tekstilnim ili gumenih ispunama omogućava učinkovitu zaštitu prostora od unosa nečistoća, prašine, soli i vode i kod vrlo visoke frekvencije prometa. Zbog svoje efikasnosti, trajnosti, otpornosti i estetskog dojma danas predstavlja optimalno rješenje za upotrebu u javnim i komercijalnim objektima (trgovački centri, poslovne zgrade, hoteli, univerziteti, škole, vrtići, zdravstvene ustanove, proizvodni pogoni, stambene zgrade i sl.). Lako se čisti i održava, a u slučaju oštećenja ispuna daje mogućnost brze i jednostavne zamjene što značajno produžava vijek trajanja otirača.

Excellence T-500

Aluminijski otirač za unutarnju primjenu, kombiniran s tekstilnim umecima koji omogućavaju maksimalnu učinkovitost u sprječavanju unošenja nečistoće u prostor. Izuzetno je pogodan za visokofrekventne prostore. Primjena: FREKVENTNI PROSTORI (HEAVY TRAFFIC)

Excellence TG-930

Aluminijski otirač za unutarnju primjenu, kombiniran s naizmjenično postavljenim tekstilnim i gumenim umecima koji omogućavaju maksimalnu učinkovitost u sprječavanju unošenja nečistoće u prostor. Izuzetno je pogodan za visokofrekventne prostore. Primjena: FREKVENTNI PROSTORI (HEAVY TRAFFIC)

Excellence G-750

Aluminijski otirač za vanjsku primjenu, s gumenim umecima koji omogućavaju maksimalnu učinkovitost u spriječavanju unošenja nečistoće u prostor. Izuzetno je pogodan za visokofrekventne prostore. Primjena: FREKVENTNI PROSTORI (HEAVY TRAFFIC)

Aluminijski Excellence otirači Boja na slici ne odgovara u potpunosti originalnom uzorku. Slike su simbolične.

5) Polikarbonatni podlošci

Podlošci od polikarbonata.

Podloga za stolice
Izvrsnu zaštitu podnih obloga predstavlja polikarbonatna podloga za stolice. Ova podna zaštita za stolice štiti pod od grebanja i habanja uzrokovanih kotačima. Podlošci omogućavaju i lako kretanje stolice, te sprečavaju zaglavljivanje i pucanje kotačića stolice.
Glatka poleđina omogućava izvrsno prianjanje, a prozirnost materijala vidljivost podne obloge. Iako podloga za stolice nije u potpunosti transparentna ima efekt prilagodbe boji podne obloge. Protuklizna zaštita za stolice
Polikarbonat je izrazito otporan materijal pa podlošci za stolice se neće vremenom izgrebati ili promijeniti boju. Podlošci se lako čiste i održavaju. Sigurni su za okoliš i ljudsko zdravlje jer ne emitiraju nikakve štetne emisije, a na to dodamo i njihovu protukliznost jasno je da je podloga za stolice u potpunosti sigurna za korištenje u poslovnom i privatnom prostoru bez obzira o kojoj se vrsti podne obloge radi.
Dimenzije:
1200 x 1000 mm
1200 x 1500 mm
1200 x 2000 mm
Φ1200 mm

Debljina:
1,7 mm

Namjena : zaštita parketa, laminata, PVC-a, linoleuma, keramike i drugih vrsta tvrdih podova.

Polikarbonatni podlošci Boja na slici ne odgovara u potpunosti originalnom uzorku. Slike su simbolične.

 

Pošalji Upit
 • Primjena:

  • komercijalni objekti
  • industrijski objekti
  • ugostiteljski objekti
  • kućna upotreba
 • Klijenti:

  Lidl, Kaufland...